tiistai 15. tammikuuta 2008

Oo mikä kunnia.





"Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times."
Kiitos Squickie antamastasi kunniamaininnasta. Pidän itseäni yhä aika untuvikkona tässä blogittamisessa, ja jokaista kommenttia iloitsee ihan kuin ihmeen innoissaan: täällä K Ä Y kurkkijoita. Tuntuu mukavalta. Ja että joku oikein tahtoo erityisesti minua muistaa - ihanaa.
Itse lähetän tätä kunniamainintaa eteenpäin näihin mielenkiintoisiin blogeihin:



Ja viimeinen kunniamerkki menee Tiina-siskolle.
(tosin saat sen vasta kun uskaltaudut jakamaan parhaat reseptisi / Annin komeimmat kommentit / omat touhuilusi tai mitä ikinä blogisi sisällään pitäisikään. ASTU JOUKKOON :) )
Blogimaa = h y v ä m a a.




MUOKS: Jostain syystä ei suostu tulemaan välejä tähän tekstiin ja näyttää kamalalta. Viisikään entteriä ei tee mitään vaikutusta. Kamalaa. Voikohan flunssa tarttua tietokoneeseen?

11 kommenttia:

Stanna kirjoitti...

Kiitos tästä palkinnosta! minut ainakin yllätti kävijälaskuri, kun olen ajatellut että blogia lukee vain sisarukset, ja laskuriin kuitenkin tulee lukemaa niin että tuskin te siellä niin usein pyöritte.

Anonyymi kirjoitti...

Voi kiitos!

Sinut olisin halunnut ehdottomasti mukaan listalleni. Käyn täälläkin joka päivä ja ihastelen teidän taloa ja kauniita kuvia!

jaanaba.fitfashion.fi kirjoitti...

Tämä blogspot välillä toimii ihmeellisesti noitten rivivälien kanssa. Jos ei muuten tuu, niin sitten saa kun menee muokkaamaan html-puolta. Niin mä aina teen kun ilmestyy tämä ongelma. Hämärä.

Jonna kirjoitti...

Kiitos!

Tykkään tästä sun blogista paljon. Elämänmakuinen paikka.

tuike kirjoitti...

Kiitos merkistä! En vaan osannut kopioida sitä...Ihan samat on tunnelmat minulla, olen tosi iloinen, että juttuni kiinnostavat. Ja kommentit ovat tosi mukavia saada, sekin tuli jotenkin yllätyksenä, en ajatellut blogia aloittaessani, että kommentit tuottavat niin suurta iloa.Tykkään tästä sinun blogista. Se on persoonallinen ja kiinostava.

tuike kirjoitti...

Heips vielä! Onnistuin sittenkin kopioimaan merkin! Ehkä en kaikkein helpoimmalla tavalla, mutta kumminkin. Opin koko ajan uutta täatä bloggaamisesta, niinkuin nyt tämä merkki. Tätä Pitäisi sitten jatkaa?

maijja kirjoitti...

Tuike; liitä kuva tekstiisi tuon tekstin kera, ja lisää kymmenen linkkiä blogeihin joille haluat maininnan antaa. Käpäise sitten blogeissa kertomassa vaikka kommentilla, että olet 'palkinnut' heidät.

:] Toivottavasti tästä oli apua!

Merja kirjoitti...

Kiitos kukista... täältä singahtaa myös sinulle takaisin! Tykkään kovasti kuvistasi, ja tietty myös kirjoituksista!

Miia kirjoitti...

Viihdyn blogissasi... :) Hauskoja ja visuaalisia kuvia ja pirteitä juttuja! Tsemppiä opintojen päättöharjoitteluun!

Jonna kirjoitti...

you make my day.

Stanna kirjoitti...

You make my day ... eli takaisin saat minulta kukkasia