lauantai 5. tammikuuta 2008

Mennee sevon


Bulgariassa on julistettu hätätila talvimyrskyjen ja kovan pakkasen vuoksi, sanottiin uutisissa. Montako t u h a t t a kilometriä etelämpänä Suomea Bulgaria on?

Silti siellä on talvi - meillä on kuuraa.

Mitä tämä tämmöinen on?

Vetää h i l j a i s e k s i .

7 kommenttia:

Nasti kirjoitti...

Van kylläpä voepi tuon kansa olla sammaa mieltä. Outo talavi on.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä, tämä "talvi" on kamalin ikinä.
En kestä ajatella mitä on muutaman vuoden päästä. Nytkin on tuullut jo monta päivää, niin että tukka (tai hattu) meinaa irrota päästä.

Kauniita kuvia!

Liivia kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Jonna kirjoitti...

Pitää nauttia lumesta nyt, kun sitä (ainakin täällä) hieman on! Mutta tosiaan kyllä nämä säät vetää hiljaiseksi. On mietitty kerran jos toisenkin, että minkälaisella autolla sitä oikeasti haluaa ajaa jos ihan pakko on. Ja millä tämän kolonsa lämmittää.

HannaKonna kirjoitti...

Onneksi alkaa jo tuntua hieman normaalimmalta kun lunta tupsahti vihdoin viime yönä mukava kerros. Lyhyeksi tämä talvi kyllä jää. Viime talvi oli kyllä vieläkin mystisempi! Ennen joulua oli lumisia pakkaspäiviä ja ihmisiä luistelemassa järven jäällä mutta sitten kaikki vaan lässähti ja tuli uusi syksy!? Sen joulun muistan varmaan ikuisesti. :O Itse joulu ei tuntunut kyllä joululta ollenkaan...

Peloittavaa ja hyvin outoa on kyllä meininki ilmatiloissa.

Merja kirjoitti...

Ehkä huono vertaus, mutta jonkinlaista tyyntä myrskyn edellä, luulen minä. Tosin nythän jo ainakin täällä Oulussa sataa lunta oikein kunnolla.

Anonyymi kirjoitti...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my site, it is about the CresceNet, I hope you enjoy. The address is http://www.provedorcrescenet.com . A hug.