perjantai 11. huhtikuuta 2008

Satunnaisia totuuksia, osa 4


  • Heitteille jättäytyneiden hotelli kuhisee nykyään niitä kutsumattomia vieraita! Millä niistä pääsee?! Hyviä neuvoja otetaan vastaan.  • Talossa on kaksi kerrosta, tosin yläkerta toimii vain varastona. Alakerrassa on kylmäkuisti, eteinen, wc, pesuhuone, sauna, tupa ja kolme huonetta. Yksi kamareista on minun, toinen Viena K:n ja kolmas on vain. Sitä kutsutaan yksinkertaisesti 'kolmanneksi kamariksi'. Nämä kuvat ovat kaikki minun kamaristani.


  • Talon keittiössä on valurautainen kotiliesi ja minun ja Vienan kamareissa pönttöuunit. Kolmas kamari on uuniton, joten siellä tuppaa olemaan vähän vilpoisempaa. Lisäksi meillä on muutamia irtopattereita, joita pidetään päällä vähän miten raaskitaan.  • Minun sänkyni on melkein sähkötaulun alla, joten iltaisin nukahdan vienoon raksutukseen... tosin yleensä tuo raksutus vie yöunet - tuntuu kuin joka älähdyksellä raha karkaisi lompakosta!


  • Täytin tänään 23 vuotta. Mitä sinä olisit arvellut?


  • Tuossa yläpuolella olevassa kuvassa olevaan kaappiin olen r a k a s t u n u t . Se oli talossa jo minua odottelemassa, kun muutettiin puolitoista vuotta sitten. Soitin vuokranantajalle eilen ja kysyin saada ostaa kaappia... Aikoo tulla jonain päivänä vilkaisemaan. Minun täytyy vielä peilin edessä hioa taktiikkaani: yritän tietysti esittää sen olevan arvoton, mutta hyvää hyvyyttäni voisin viedä sen lojumasta. Tunteet piiloon!


  • HUOMENNA LÄHDEN RIIKAAN!

Palaan ensi viikolla,
kaikkea hyvää kaikille siihen saakka :]

14 kommenttia:

Mirva kirjoitti...

Kaappi on kaunis:)
hauskaa Riikan matkaa ja onnittelut vanhenemisesta:)

Anna Emilia kirjoitti...

Maailman eniten onnea syntymäpäivärinsessalle! Olisin ehkä veikannut +2-3v...

Hulvatonta ja onnistunutta reissua!

a n n e kirjoitti...

Voi tuota taloa ja raksutuksia. Langatkin oli keritty. Ikävä sinne varmasti tulee. Terkut täältä Leviltä. Aika mahtavaa. Uskomattomat maisemat ja hyvä porukka, sillähän sitä pärjää! :)

Liivia kirjoitti...

Sanoisin että olet kypsä ikäiseksesi. Kivat kuvatarinat taas.

Hienoa Riikan reissua!

Solveig kirjoitti...

Onnea syntymäpäivänä. Ajattelin (jos jotain ajattelin) että 24.

Hyvää Riikan matkaa!

Merja kirjoitti...

Minä ajattelin että olet lähempänä kolmeakymppiä. Samoin mietin kuin Liivia että kuulostat ikääsi kypsemmältä... ihan niinkuin positiivisessa mielessä..

Terveisin voisin-olla-iän-puolesta-äitisi

Ekub kirjoitti...

Onnittelut syntymäpäivistä ja mukavaa matkaa! Minä olen vähän huono arvaamaan ihmisten ikiä, monesti veikkaan ihmisiä vanhemmiksi kuin mitä itse olen. Mistä lie tulee tuo.

maijja kirjoitti...

Kiitoskiitos kaikille!

Täällä sitä ollaan Latviassa ja ihmetellään, kaupunki on kaunis ja silmille on monenlaista nähtävää.

Ikä-asiaan; minä en ole koskaan oikein perustanut vuosista - ehkä siksi jätinkiän pois profiilista? En halua luvun ohjailevan mielikuvia.

MATKA J A T K U U ! :}

Helmi Junika kirjoitti...

En osaa ajatella ihmisiä ikinä. Siis ihmistä niin, että hänellä on ikä. Sinä...? Iätön. Kahden ja kolmenkympin väliltä, oletin.

Toissakesänä sain kuulla useaan kertaan huomattavasti nuoremman oloinen kuin olen. Joku pahoitellen arveli iäkseni 27 (oletti, että olen kuitenkin nuorempi ja pelkäsi, että suuttuisin jos menee yläkanttiin) -- hah, melkein kymmenen vuotta vikaan! :-D

Ihrakuoriaisista on vaikea päästä eroon. Pitäisi siivota jokainen nurkka ja hävittää linnunpesät vintiltä ja räystäiltä... ja kaikki mahdolliset karvatoukat huspois hengiltä heti, kun niitä jossain näkee.

Minä en ehtinyt kokeilla karkoittuisivatko ne seetripuisilla ötökkänapeilla. Semmoisilla, joita vaatekomeroihin on myytäväksi valmistettu... ainakin ne karkoittaa kuulema koit..

Lellu kirjoitti...

Onnea ja hyvää matkaa!

kettu kirjoitti...

Ihana talo ja ihania kuvia! Sattuipa hyvin, että eksyin tänne. Vähän samanhenkistä elämää kuin täälläkin. Asutteko te ihan maalla?

kettu kirjoitti...

Luinpa sitten blogisi kokonaan läpi. Ihana ihana talo! Oletteko löytäneet jo ratkaisun polttopuuongelmaan?

Meilläkin on lähes täysin puulämmitteinen talo (huoneista 4/5), ja puuta kyllä menee. Olemme löytäneet sahan josta saamme ilmaiseksi lautoja, jotka menisivät muuten kaatopaikalle. Auto ja peräkärry vaan pitää lainata. Eli kannattaa soitella kaikille lähialueen sahoille, josko haluaisivat luopua tarpeettomista puistaan! "Ollaan köyhiä opiskelijoita" jne.

Käytiin tuossa talvella lakaisemassa sellainen joku halli, mutta muuten ollaan saatu niitä puita ihan vastikkeettomasti.

MarjoRie kirjoitti...

Onnea synttärin johdosta. Riika on varmasti kaunis ja koettavaa riittää, nauti täysillä ; ) Kohta sitten koittaa työläisarki, olen sulle tilannut puhelimen ja koneen, että Teretulemast vaan, kesäorja!

maijja kirjoitti...

Helmi Junika;
Pirun sitkeässä nuo ötökät tosiaan ovat... Ja jotenkin kummasti niiden läsnäoloon on tottunut! Nippailee vain kauemmas jos sattuvat tielle.

Kettu;
Kiva että löysit blogiini!

Puuongelma on ratkennut, ja itseasiassa aiemmin käytimmekin noita sahojen jättöpuita lämmitykseen. Tälle keväälle ei vain löytynyt mistään kuivaa puuta, joten oli pakko keksiä jotain muuta. Puulämmitteinen talo on kyllä kaikesta vaivasta huolimatta todellista ELÄMÄÄ!

Ja ei, emme asu maalla vaan itse asiassa aika lähellä kaupunkimme keskustaa :)