tiistai 26. helmikuuta 2008

Kotoa kotiin taas

Täällä sitä ollaan taas; täysin heitteillä.

Viena K. lähti Helsinkiin hummailemaan, joten minä ja Piu vietetään hiljaiseloa kahdestaan. Aiemmin kirjoittelin puuongelmastani, joka on nyt ratkaistu meidän kannaltamme taloudellisesti: olemme kuskanneet puita vanhempien luota säkki kerrallaan! Nyt kun Viena K. on pari päivää poissa, taidan vetäistä hänen huoneensa verhot (Heitteillä ei ole väliovia ;] ) kiinni ja lämmittää vain omaa kamariani. Jejee - taas mennään monta viikkoa noilla säkillisillä!

Toisaalta oli kivaa viettää viikko kotona halitusten

(niinkuin meidän v i e r a s k i r j a a n k i r j o i t t a m i s k y n ä t),

toisaalta taas - voi jessus että se vaan on mukavaa olla taas kotosalla!

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa että puu-ongelma selvisi, eikä tarvitse elää jääpuikko nenässä.
Vähänkö söpöjä kyniä! :D ja kaunis pöytäliina!

maijja kirjoitti...

Minja - kyllä meinaa nokka nolppasta, kun yrittää viimeisiä säkkejä säästellä! Pöytäliinana on muuten mummuni vanha verho.

HannaKonna kirjoitti...

Pöytäliinaa minäkin tässä ihastelen. :) Niiiin keväinen! Oi vihreä.

Onnittelut puiden johdosta! Onneksi ei tarvitsekaan enää kovin pitkään hytistä kun kevään puolelle taittuu meininki. :) Ainakin täällä Keski-Suomessa on viime päivinä ulkoillessa tuntunut jo voimakkaasti auringon lämmittävä efekti. :)

17 neliötä kirjoitti...

Kauniin vihreä pöytäliina! Vaihto-opiskellessani Ruotsissa asuin kommuunikämpässä, joka oli mitä hurmaavin vanha kerrostalo, mutta oli meillä kylmä! Huoneemme lämpöpatteri ei toiminut, joten vaihtelimme viereisen huoneen asukkien kanssa siirrettävää patteria niin, että joka toinen yö oli lämmin ja joka toinen yö jäätävää. Ymmärrän ilosi puista! :)

jori kirjoitti...

Puilla lämmittäminen on elämää ja ihanaa sellaista. Ja nimenomaan se vaivannäkö tekee touhusta elämänmakuista=)

maijja kirjoitti...

Jaettu ilo on paras ilo - myös polttopuiden suhteen!

Olen Heitteillä asumisen kokemuksella vahvasti samaa mieltä Jorin kanssa; tämä se vasta on elämää. Eipä ihan joka poika aloita aamuaan puuhällässä rätisevän tulen tahtiin!

Squickie, täällä pohjolassa vielä palellaan. Tänäkin aamuna oli yli 10 astetta pakkasen puolella, mutta kauniita keväisen aurinkoisia päiviä näyttäisi riittävän :)

Anna Emiliaana kirjoitti...

Pöytäliinaan iski munkin silmäni heti. Tosi kaunis. Kattelin sun profiilista lempimusiikkia. Aika samanlaista kun mulla. Tai tosi samanlaista. Hauskaa...

Anna Emiliaana kirjoitti...

Pöytäliinaan iski munkin silmäni heti. Tosi kaunis. Kattelin sun profiilista lempimusiikkia. Aika samanlaista kun mulla. Tai tosi samanlaista. Hauskaa...

Merja kirjoitti...

Minua ihastutti kanssa tuo pöytäliina! Ja tuttu kaakaopurkkikin siellä ikkunalaudalla..

Meillä on tähtäimissä asunto jossa olisi 4 pönttöuunia! Ooh ihanuutta. (Onhan tässä nykyisessäkin yksi, avotakka ja leivinuunikin, mutta nuo pönttöuunit erityisesti lämmittää..)

maijja kirjoitti...

Anna Emilia - ollaankohan me kadonneita toistemme kaksoisolentoja? Yllättävästi löytyy koko ajan kaikkea yhteistä :) M u k a v a t a .

Merja - meillä lämmitetään kahden pönttöuunin ja yhden hällän avulla. Olen ehdottomasti samaa mieltä kanssasi; pönttöuunit on parhaita!

Anna Emiliaana kirjoitti...

Ollaan varmaan...

Anna Emiliaana kirjoitti...

Niin ja pönttöuunit on parhaita musta kans!