torstai 13. maaliskuuta 2008

Elossa ollaan

Voi kun tämä kodikas puuhailu Piun kanssa keittiössä olisikin viime päiviltä!

EHEI,
se on minun kaverini Klara Gradu joka pitää hyppysissään näinä aikoina. Ei ole ollut aikaa kodikkaaseen eikä puuhakkuuteen eikä juuri mihinkään. Aamut alkavat tappavan aikaisin ja päättyvät pimeältä - gradun lisäksi huhkin yhä ennakkotehtävien, puuttuvien opintoviikkojen, äänikirjaprojektin (olen äänenä runoäänikirjassa), sosiaalisen elämän, hillittömän käsillä tekemisen halun ja julkisten paineiden välimaastossa. Keväiseen tapaan pää pursuu ideioita, harmi vain ettei yksikään niistä liity Klaara Graduun tai opintoviikkoihin...

...mutta eilenpä varattiin Viena K:n kanssa matka Riikaan!
Onpahan jotain odotettavaa.

NYT:
ryhdytäänpä hommiin.

7 kommenttia:

Anna Emiliaana kirjoitti...

Haluan niiin johonkin. Tarvitsen lomaa. Edes hetkisen. Riikaa on kehuttu. Se voisi olla näppärä pitkän viikonlopun kohde.

maijja kirjoitti...

anna emilia - me lähdetään heittämään semmoinen neljän yön keikka, ja ne yöt nukutaan halvassa hostellissa. Tärkeintä on nyt vain päästä johonkin! En ole reissaillut kovinkaan paljoa, joten Riika tuntuu hyvältä ja helpolta (ja aika halvaltakin) kohteelta. Toivottavasti sinäkin pääset reissuun!

Stanna kirjoitti...

Aika halvalta, ja varsinkin lankakaupat... täällä kuola valuisi molemmista suupielistä mikäli pää olisi suorassa. Täytyy tyytyä tähän paikallisempaan tarjontaan.

Hallatar kirjoitti...

Ihana keltainen talo... =)
Ja lämmin tunnelma. =)

Raudaskylän kyläyhdistys kirjoitti...

Mukavaa reissua toivotan!

Keväisin pärjää onneksi vähemmällä unella. Jää aikaa myös kivojen ideoiden toteuttamiseen. Viimeiset palautuspäivät taas panevat vauhtia niihin työläämpiin juttuihin...

nm. "ketähän varten se viime tipassa on keksitty"

Unknown kirjoitti...

Onpas kodikas tunnelma kuvassa:) Aivan ihanaan taloon olette "heittäytyneet".

anniina kirjoitti...

Kuulostaa harmillisen paljon tutulle. Kiire kiire kiire ja asioita, joita tehdä, on mielessä sata ennen kuin koulu juolahtaa mieleen.